Prijzen/ Tijden

Contributie

Leden t/m 15 jaar betalen € 14,- per maand. Ben je 16 jaar of ouder, dan bedraagt de contributie € 16,- per maand. Voor leden die nog lessen volgen, geldt eventueel een vrijstelling van contributie. Zie hierboven.

Slagwerklessen

De kosten voor de slagwerklessen bedragen € 5,00 per gevolgde les. Een les duurt, afhankelijk van de groepsgrootte, een half uur tot drie kwartier. Tijdens de lesperiode ben je kosteloos lid van DKV, je betaalt alleen het lesgeld.

Instrument

DKV heeft de beschikking over een beperkt aantal instrumenten. Kosten voor de aanschaf van instrumenten zijn zeer hoog, waardoor DKV de aanschaf van nieuwe instrumenten tot een minimum beperkt. Indien DKV een instrument beschikbaar heeft, dan kan de vereniging dit in bruikleen aan een lid meegeven. Indien er geen instrument beschikbaar is, dan wordt in overleg bekeken wat de mogelijkheden zijn. Via de vereniging kan je een instrument huren (zinvol voor leerlingen die een instrument willen proberen) of een instrument aanschaffen waarbij de vereniging het instrument aanschaft en je dit via maandelijkse termijnen aan de vereniging terug betaalt.

Repetitietijden

De drumfanfare repeteert wekelijks op donderdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur. Voor jeugdige leden is het mogelijk om tot bijv. 20:30 of 21:00 uur mee te repeteren.
Daarnaast worden in de periode september tot en met mei op de tweede zaterdag van de maand van 15:30 uur tot 17:30 uur mars- en showexercities gegeven.

Proeftijd

Na aanmelding houden we een wederzijdse proeftijd van twee maanden aan. Tijdens de proeftijd betaal je nog geen contributie. Zodoende kan je zonder enige financiële verplichting kennis maken met onze vereniging.

Lidmaatschap beëindigen

Het lidmaatschap kan op elk gewenst moment beëindigd worden. De contributie stopt dan aan het eind van de maand waarin het lidmaatschap is opgezegd. Opzeggingen dienen schriftelijk, bij voorkeur via bestuur@drumfanfaredkv.nl, kenbaar gemaakt te worden.