DKV is op zoek naar nieuwe leden!

Ervaring
Heb je ervaring in het spelen bij een fanfare?
Speel je een muziekinstrument en wil je er een uitdaging bij?
Meld je aan en kom ons versterken!

Nog geen ervaring
Bij DKV kan je een muziekinstrument leren spelen.
Waar gaat je interesse naar uit? Trompet, dwarsfluit, saxofoon, bariton of sousafoon?
Of gaat je voorkeur uit naar een slagwerkinstrument zoals een trommel of bassdrum?

Docent
Slagwerklessen worden gegeven door René Reijerse. René is al ruim 25 jaar lid van DKV waar hij op de Snaredrum (trommel) speelt. Hij geeft al jaren les aan de slagwerkers in opleiding.

Voor lessen op blaasinstrumenten gaan wij op zoek naar de juiste docent. Hiervoor maken wij gebruik van ons netwerk aan docenten bij andere muziekverenigingen en de muziekschool.
Daardoor heeft DKV de beschikking over professionele docenten die door hun jarenlange muzikale ervaring en opleiding prima in staat zijn om je het noten lezen en het spelen van een instrument te leren.

Indien je via de vereniging bij een docent les gaat volgen, dan krijg je gedurende een periode van twee jaar 25% korting op de leskosten.
Achteraf te vergoeden door DKV op basis van factuur leskosten en op voorwaarde dat je na twee lesjaren minimaal 2 jaar lid blijft van DKV.

Instrument
DKV heeft de beschikking over een aantal eigen instrumenten.
Kosten voor de aanschaf van instrumenten zijn hoog, waardoor DKV de aanschaf van nieuwe instrumenten tot een minimum beperkt.
Indien DKV een instrument beschikbaar heeft, dan geeft de vereniging dit in bruikleen aan een lid.
Indien er geen instrument beschikbaar is, dan wordt in overleg bekeken wat de mogelijkheden zijn.
Via de vereniging kan je een instrument huren (zinvol voor leerlingen die een instrument willen proberen) of een instrument aanschaffen waarbij de vereniging het instrument aanschaft en je dit via maandelijkse termijnen aan de vereniging terugbetaalt.