Welkom !

Dit is het gedeelte van de website van DKV met informatie voor de leden van de vereniging. Je kunt hier bijvoorbeeld de agenda met optredens en festiviteiten bekijken inclusief alle benodigde informatie zoals bijv. verzameltijd en verzamelplaats. Een overzicht met alle belangrijke adressen en telefoonnummers ontbreekt eveneens niet.

Om alle informatie te kunnen lezen, moet je wel eerst inloggen. Elk lid van de vereniging heeft zijn/haar eigen inloggegevens.

AVG

Vanaf 25 mei 2018 moet iedere vereniging – groot én klein – voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DKV hanteert daarom deze privacy policy voor de persoonsgegevens die leden verstrekken als er een lidmaatschap wordt overeengekomen.