Hoe kom je in contact met ons?

Wellicht dat je door het bezoek aan deze website in contact wilt komen met DKV. Dat kan op meerdere manieren.
Als je een e-mail naar info@drumfanfaredkv.nl stuurt, zal één van de bestuursleden zo snel mogelijk contact met je opnemen. Langskomen tijdens een repetitie-avond (wekelijks op donderdag vanaf 19:30 uur) is een andere mogelijkheid. Wil je liever met één van de bestuursleden praten, neem dan telefonisch contact op.

Wil je ons boeken voor een optreden?
Mail je verzoek, waarin je ons o.a. aangeeft wat de datum/tijd en plaats van het optreden is en wat voor soort optreden (bijv. serenade of optocht) het betreft, aan info@drumfanfaredkv.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hou er rekening mee dat een optreden op werkdagen in principe pas mogelijk is vanaf ca. 18:00 uur.

Wanneer je DKV vraagt voor het verzorgen van een optreden moet je rekenen op een korps van ca. 30 leden. In verband met de muziek is het niet mogelijk om met een kleiner korps dan 20-25 man op te treden. Elk optreden verzorgen we dan ook met een zo groot mogelijk orkest zodat onze muziek het beste tot zijn recht komt. Mocht je hierover vragen hebben, kun je ons altijd mailen.