Het verenigingsgebouw Con Musica

Door Kunst Verkregen is sinds 1993 gehuisvest in gebouw Con Musica. Dankzij de medewerking van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel en in het bijzonder de toenmalige wethouder M. Molenaar is DKV in staat gesteld om een gebouw te laten ontwerpen en bouwen dat aan alle eisen/wensen met betrekking tot gebruik en milieu voldoet.

Het gebouw is op het sportpark Dorrestein gelegen op ruime afstand van bewoonde huizen. Vanzelfsprekend is in het gebouw voldoende aandacht besteed aan geluidsisolatie. DKV veroorzaakt geen geluidsoverlast voor de omgeving.

Het gebouw bestaat uit een grote zaal, een kleinere zaal en een opslagruimte. In de hal bevinden zich de garderobe en de toiletten. In de grote zaal repeteert de gehele drumfanfare. In de kleinere zaal kan de slagwerkgroep apart oefenen. Ook is hier een bar aanwezig zodat na afloop van de repetitie nog even gezellig kan worden nagepraat.

Buiten het gebouw zijn volop mogelijkheden om mars- en showexercitie te houden.

Het adres van het gebouw is :
Sportpark Dorrestein 5

Bij gebruik van een navigatiesysteem is het verstandiger om het adres Spoorlaan 1 te gebruiken. Dat adres ligt op ca. 150 meter afstand van de toegang tot het sportpark. Na het toegangshek heb je direct rechts de gebouwen van de voetbalvereniging, maar als je ca. 100 meter doorloopt zie je het vrijstaande gebouw Con Musica.

Voor vragen over of wijzigingen in het verhuurschema kunt u op werkdagen tussen 9.00 - 20.00 uur telefonisch contact opnemen met Sylvia van Dessel (06-46720606) of via e-mail sylviadul@hotmail.com.

Informatie voor huurders